Free Web Hosting
Acasa Contact Us
      Acasa   |   Oferte   |   Contact   |   Galerie Foto  |   
 

 

Oferte:  

- Trasee de o zi:

  La excursiile de o zii cu salupa, se poate face borsu pescaresc in mijlocul deltei, un pescuit sau o foarte frumoasa plimbare cu barca traditionala. Masa si plimbarea cu barca sunt optionale.

 

 

- Trasee de 3 zile:

  Le petrecem in inima Deltei cu corturile, minim 4 persoane si maxim 10. Noaptea facem  Foc De Tabara, plimbari cu barca, pescuit , inot in apele limpezi ale Deltei. Pentru oferta intre 4 si 10 persoane, mancarea este gratuita, din partea casei, iar pana in patru persoane, mesele se platesc separat (10 euro de persoana pe zi). Masa consta in preparate din peste (retete traditionale).

 

 

- Trasee de 4 zile:

  In aceste trasee, 2 nopti, cazarea se face la case de pescari traditionale, iar in ultima zi o petrecem in corturi cu foc de tabara, pescuit, inot in mirifica Delta. In acest sejur putem sa vizitam Marea Neagra (la Sulina), Caraorman cu unele dintre cele mai vechi paduri din Europa, Mila 23, apoi intram in vegetatie luxurianta a Deltei Dunarii, unde ne putem caza cu corturile.

 

 

- Trasee de 5 zile:

  In acest traseu avem 2 nopti cazare la pensiune (o noapte), 2 nopti la ospitalierele casei din Delta, si ultima noapte in corturi in mijlocul Deltei. Acest traseu include o zi de plaja la marea neagra, Vizitarea padurii de la Caraorman, plimbari cu barca pe canalutele Deltei, pescuit, cu mese incluse din bucataria traditionala pescareasca, cu foc de tabara, inot in apele curate ale deltei. Vizitarea canalelor si a locurilor situate pe traseu se vor face cu salupa si cu barcutele de lemn, pentru vizionarea pasarilor (pelicani, lebede..etc) si plantelor magnifice. Acest traseu poate acoperi la cerere si alte trasee ale Deltei, bineinteles ramane ca intelegerea sa se faca la plecarea in cursa.

 

- Traseele turistice sunt flexibile, organizate la cererea clientilor (doritorii pot crea un traseu predefinit).

 

!Nota: firma nu isi asuma responsabilitatea asupra eventualelor modificari ale traseelor datorate de: nivelul apelor sau de starea vremii nefavorabile, interdictii impuse de autoritatile locale, etc.

- Toate grupurile de turisti straini vor fi insotite de ghizi profesionisti, cunoscatori ai  limbii franceze, engleze, italiana si rusa  cu vasta experienta in zonele Deltei Dunarii.

     

               

   
Copyright 2004 - 2006 delfinul.ro, Toate Drepturile Rezervate. Pentru informatii ne puteti contacta la urmatoarele numere:
        0757120607